Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Detos met een dakgoot

We hebben al vaker de oneindige mogelijkheden van onze Detos behuizingen benoemd. Afmetingen, kleuren, ramen: slechts een fractie van de voorbeelden waaruit je kan kiezen om je Detos behuizing op jouw maat te laten maken!

 

Wetterskip Fryslan kwam met het verzoek een behuizing met ‘HWA’ te leveren, ook wel de afkortng voor ‘hemelwaterafvoer’.

 

Vooruit

Wetterskip Fryslan kijkt al 750 jaar vooruit. Ze zorgen dat de voeten droog blijven en de dijken sterk. Ze zorgen voor een goed waterpeil in sloten en meren, bewaken de waterkwaliteit en zuiveren het afvalwater. Zo houden ze niet alleen vandaag, maar ook morgen Friesland en een deel van het Groninger Westerkwartier veilig en leefbaar.

 

Afwatering

De dakgoot is aan het dak van de behuizing gemonteerd en vangt het regenwater op. Vervolgens vindt het water zijn weg door de regenpijp naar beneden. Hier kan het water opgevangen worden.

 

Wil je weten hoe we onze Detos behuizing op jouw maat kunnen maken? Neem dan contact op.